Caută după:

 
 
 

Prezentare Weblogro.com

Transmite emoții

Autor: Tatiana sfsdf 21-08-2013, 17:24, Vizualizări: 1245

Prezentare Weblogro.com

 

Dragi Prieteni!

 

În fiece zi din calendar

Vă invităm la un ”ceai literar”,

 Să scriem, să discutăm, să citim,

Să zâmbim, să visăm, să iubim...

 

Bine ați venit în rețeaua literară de socializare Weblogro.com

 

   Rețeaua literară Weblogro.com reprezintă o punte de legătură între creatorii şi consumatorii de cultură și este un loc ideal pentru cititori, scriitori, poeți, mediatori culturali, jurnaliști, artiști plastici, muzicieni, oameni de cultură, autori tineri sau oricare persoane creative care doresc să-și promoveze talentul, caută recunoaștere și dezvoltare culturală, precum și pentru iubitori de poezie, versuri, proză, texte literare, muzică, arte plastice, fotografie, cultură, literatură și artă în general. 

 

   Pentru a deveni membru al rețelei literare Weblogro.com și pentru a utiliza toate facilitățile acestui site, de la bun început trebuie să vă înscrieți (să vă înregistrați). După aceasta veți avea acces la toate compartimentele site-ului, veți putea publica propriile lucrări (poezie, proză, texte, fotografii, muzică, video, desene ș.a.) și lăsa comentarii la lucrările altor membri (utilizatori, autori), dialoga într-un mediu propice, participa la sondaje, concursuri literare, evenimente culturale și veți avea posibilitatea să vă implicați în alte activități din domeniul literaturii, artei și culturii.   

 

   Pe lângă aceasta, după înscriere/înregistrare veți dispune de propriul Profil pe site. Odată ce vă înregistrați în rețeaua literară Weblogro.com puteți vizualiza profilurile altor utilizatori, adăuga prieteni, adăuga autorul sau lucarea la favorite, transmite mesaje, crea albume foto și multe altele pe care le veți descoperi pe parcurs. 

 

   Compartimentele site-ului sunt variate, iar fiece compartiment este împărțit în diverse subcategorii. Astfel încât puteți publica textele Dvs în compartimentul dorit, specificând totodată subcategoria corespunzătoare lucrării. Iar atunci când doriți să citiți o lucrare, o puteți alege în bază de autor/membru al rețelei literare, denumirea lucrării sau subcategoria în care a fost plasată lucrarea (tastați butonul Alegeți subcategoria dorită în cadrul oricărui compartiment).

 

   Rețeaua literară vă oferă foarte multe posibilitați de popularizare a creației dvs (poezii, proză, muzică, pictură, fotografie ș.a.). Vă veți convinge la sigur de acest lucru atunci când veți petrece mai mult timp alături de noi. Este binevenit orice schimb de experiență în cele trei domenii: literatura, arta, cultura și nu numai. Comunicarea cu oameni interesanți, schimbul de idei, de experiențe, de viziuni de natură literar-artistică, versurile frumoase, proza, artele plastice, muzica și diverse activități culturale ne fac să ne simțim mult mai fericiți și ne ajută să ne cunoaștem pe noi înșine. 


  Așadar rețeaua literară Weblogro.com are misiunea de a propulsa noile talente, de a dezvolta și îmbunătăți abilitățile creative, literare, intelectuale și de comunicare a tuturor participanților, de a reuni scriitori și creatori de cultură scrisă, cât și pe cei care au animite tangențe cu cultura scrisă: artiști plastici, muzicieni, actori. De a educa prin intermediul actului cultural de calitate, de a promova literatura, cultura, arta, prin poezie, versuri, proză, schimburi culturale și prin dialoguri deschise. 

 

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!  cvetok

 

carti

 


 

Referitor la orice idei, comentarii, sugestii și propuneri de colaborare vă puteți adresa la Echipa de administrare:

 

adresa

  0 0


Categorie: Prezentare


Comentează
 
Mesaje Discuții
Prieteni online 0
Nu a fost găsit nici un rezultat...
Mesaje necitite: 0

Conversați cu prietenii dvs și alți membri ai acestui site în Chat, faceți schimb de mesaje și fotografii.

Pentru a discuta în Chat cu mai mulți prieteni sau autori preferați puteți organiza Conferințe.

La Conferință pot participa prietenii și autorii dvs preferați. În cadrul Conferinței puteți discuta pe diverse teme și trimite imagini și fotografii.

Conferințele sunt ușor de organizat! Pentru a invita un prieten sau autor preferat în Conferință trebuie să apăsați butonul "Adaugă conlocutor"Instrucțiuni de utilizare a chat-ului

Cum pot să încep o discuție în Conferință?