Caută după:

 
 
 

Cuvînt despre fiică şi tată

Transmite emoții

Autor: Administrator Weblogro 4-10-2013, 14:33, Articole, Vizualizări: 3936

* Faceți click pentru a mări imaginea

 

Cuvînt despre fiică şi tată

Cuvînt despre fiică şi tată

 

 Dacă cineva, ocazional, ar fi luat în mână aceste două cicluri de versuri şi le-ar fi citit, fără să ştie cine-s autorii, ar fi rămas uimit de asemănarea lor - parcă, prin ele, curge acelaşi... sînge. Şi nu numai că, şi într-un ciclu, şi în celălalt, e cîntată dra­gostea - drept că, în primul caz, e vorba de o dragoste matură, uneori cu nuanţe de nostalgie, alteori cu un sîmbure de amar, iar în celălalt ea este abia pe calea pornirii, este ingenuă şi încă necunoscătoare dc amarul deziluziilor, - ci izbeşte în primul rînd stilul: parcă, spuneam, versurile sunt scrise cu un singur sînge şi o singură inimă. De fapt, aşa şi este. Vorba e că Tatiana Vîlcu este fiica poetului Mihai Vîlcu. Şi, dacă Mihai Vîlcu este deja cunoscut în lumea poeziei de la noi, sunt absolut sigur că Tatiana Vîlcu mai are de spus un cuvînt greu, dar greu de tot, în literatura noastră poetică.

 

Revista "Moldoveanca", decembrie 2008© Administrator Weblogro 4-10-2013, 14:33
  0 0


Categorie: Persoane deosebite

Postarea anterioară: Postarea următoare:

Comentează
 
Mesaje Discuții
Prieteni online 0
Nu a fost găsit nici un rezultat...
Mesaje necitite: 0

Conversați cu prietenii dvs și alți membri ai acestui site în Chat, faceți schimb de mesaje și fotografii.

Pentru a discuta în Chat cu mai mulți prieteni sau autori preferați puteți organiza Conferințe.

La Conferință pot participa prietenii și autorii dvs preferați. În cadrul Conferinței puteți discuta pe diverse teme și trimite imagini și fotografii.

Conferințele sunt ușor de organizat! Pentru a invita un prieten sau autor preferat în Conferință trebuie să apăsați butonul "Adaugă conlocutor"Instrucțiuni de utilizare a chat-ului

Cum pot să încep o discuție în Conferință?