Caută după:

 
 
 

Rețea literară de socializare Weblogro.com

Transmite emoții

Autor: Administrator Weblogro 25-12-2014, 20:19, Vizualizări: 2941

 

Bine ați venit în rețeaua literară de socializare Weblogro.com!

 

Pentru a deveni membru al rețelei literare Weblogro.com și pentru a utiliza toate facilitățile acestui site, de la început trebuie să vă înscrieți 

 

Apăsați butonul  ”Înscriere” pentru a vă înscrie pe site

 

log

 

Vă invităm respectuos să vă înscrieți și să publicați diverse conținuturi: 

 

Poezii, proză, articole, maxime și cugetări, proverbe și zicători, fabule, pilde, literatură pentru copii, articole despre animle și multe altele.

 

De asemenea puteți să adăugați fotografii, muzică, video, desene, imagini și să creați albume foto propriisă scrieți comentarii, să adăugați prieteni noi și alte posibilități pe care le veți descoperi pe parcurs. 

 


   Butonul Înscriere de asemenea se află în partea dreaptă sus lângă butonul Logare. 

 

  După ce v-ați înscris în rețeaua literară Weblogro.com puteți accesa profilul Dumneavoastră și aveți posibilitatea:

 

• să publicați propriile lucrări (poezii, proză, texte, articole, maxime și cugetări, proverbe și zicători, fabule, pilde, literatură pentru copii, articole despre animle și multe altele) în diverse compartimente împărțite în numeroase subcategorii;

• să publicați diverse evenimente în Cronologie;

 să adăugați fotografiimuzicăvideodeseneimagini și să creați albume proprii;

• să scrieți comentarii la publicațiile altor membri;

 să vizualizați profilurile altor utilizatori;

• să comunicați într-un mediu propice, adăugând noi prieteni;

• să adăugați lucrările altor utilizatori ( versuri, proză, video, audio) la favorite;

 să adăugați orice utilizator (autor al lucrărilor Dvs preferate) la autori preferați;

• să aflați cine vizitează profilul Dvs pe site și multe altele.

 

pen

 

 Weblogro.com – rețea literară de socializare pentru cititori, scriitori, poeți, mediatori culturali, jurnaliști, artiști plastici, muzicieni, oameni de cultură, autori tineri sau oricare persoane care doresc să-și promoveze talentul, caută recunoaștere și dezvoltare culturală, precum și pentru iubitori de poezieversuriproză,texte literaremuzică, arte plastice, fotografieculturăliteratură și artă în general.

 

  După ce v-ați înscris în rețeaua literară Weblogro.com puteți accesa profilul Dumneavoastră și aveți posibilitatea să publicați în compartimentele corespunzătoare de pe site propriile: versuri și prozăpoezii și texte diverse (nuvele, eseuri, romane, povestiri, povești, fabule, pilde, literatură pentru copii, texte umoristice, felicitări, maxime și cugetări, proverbe și zicători, versuri și proză sau articole despre animle și multe altele). 

 

  Puteți însoți orice creație literară, vers sau text cu imagini sau fotografii sugestive și atrăgătoare. De asemenea aveți posibilitatea să adăugați video din canalul Dumneavoastră YouTube.

 

 Pe pagina Dumneavoastră de profil dispuneți de compartimentul Album foto unde puteți adăuga propriile fotografii și crea numeroase albume interesante. 

 

   Sperăm că veți publica multe texte literare în versuri și proză pentru a-i bucura pe cititori și pentru a le da un imbold noilor autori, care abia încep să scrie și au nevoie de încurajare la creație literară și cultură. Este binevenit orice schimb de experiență privind cele trei domenii: literatura, arta, cultura. 

 

  Versurile și proza (nuvele, eseuri, romane, povestiri, povești), diverse poezii (poezii de dragoste, poezii lirice, poezii contemporane etc.) și texte literare, literatura și arta, cultura și evenimentele culturale în general, fotografia, muzica - ne îmbogățesc viața cu zâmbet și culoare, ne dau momente de inspirație, ne ajută să gândim pozitiv și creativ, ne încântă imaginația și ne fac să ne simțim instant mult mai bine și mult mai fericiți.


© Administrator Weblogro 25-12-2014, 20:19
  1 5


Categorie: Informații

Postarea anterioară:

Comentează
 
Mesaje Discuții
Prieteni online 0
Nu a fost găsit nici un rezultat...
Mesaje necitite: 0

Conversați cu prietenii dvs și alți membri ai acestui site în Chat, faceți schimb de mesaje și fotografii.

Pentru a discuta în Chat cu mai mulți prieteni sau autori preferați puteți organiza Conferințe.

La Conferință pot participa prietenii și autorii dvs preferați. În cadrul Conferinței puteți discuta pe diverse teme și trimite imagini și fotografii.

Conferințele sunt ușor de organizat! Pentru a invita un prieten sau autor preferat în Conferință trebuie să apăsați butonul "Adaugă conlocutor"Instrucțiuni de utilizare a chat-ului

Cum pot să încep o discuție în Conferință?